Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sancho službeno nazad u Dortmundu

Jadon Sancho ponovno se pridružio Borussiji Dortmund na posudbi iz Manchester Uniteda čime je okončan napadačev izgon iz nogometa zbog nediscipline. United će plaćati dio Sanchove plaće tijekom njegove posudbe, prema izvješćima britanskih medija.

Engleski internacionalac pridružio se Unitedu iz Dortmunda za 85 milijuna eura u kolovozu 2021., potpisavši petogodišnji ugovor, ali nije uspio zadržati redovito mjesto i upisao je samo tri nastupa ove sezone nakon što je ušao u sukob s trenerom Erikom ten Hagom.

Sancho je morao trenirati izvan prve momčadi Uniteda nakon što je u izjavi na društvenim mrežama, koja je kasnije obrisana, rekao da je proglašen “žrtvenim jarcem” nakon što je izostavljen iz njihove momčadi za 3:1 poraz od Arsenala 3. rujna. Ten Hag je tada rekao da je Sancho izostavljen zbog loših predstava na treninzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sancho, bivši igrač mlade momčadi Unitedovog rivala Manchester Cityja, bio je ključni kotačić u postavi Dortmunda tijekom svog prvog boravka u klubu iz doline Ruhr između 2017. i 2021., postigavši 50 golova u nešto više od 130 nastupa.

Kada sam danas ušao u svlačionicu, osjećao sam se kao da se vraćam kući. Jedva čekam ponovno vidjeti svoje suigrače, izaći na teren, igrati nogomet s osmijehom na licu, pripremati golove, zabijati golove i pomoći u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Komentari

Povezano