Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sandra Elkasević nakon medalje: “Nakon Tokija bi mnogi odustali”

Najbolja hrvatska atletičarka svih vremena Sandra Elkasević osvojila je broncu na Olimpijskim igrama u Parizu. Našoj diskašici ovo je treća olimpijska medalja nakon dva zlata u Londonu i Riju. Srebro je osvojila Kineskinja Bin Feng, a zlato Amerikanka Valerie Allman. Elkasević je bila oduševljena novom medaljom.

Osjećaj je predivan, dva zlata i bronca, opet me stavlja da sam najbolja diskašica “in the field” iako je Valarie Allman danas postala olimpijska pobjednica i to dvostruka, ja sam dvostruka i brončana medalja. Nakon Tokija sam bila užasno tužna, mnogi bi odustali, bio je težak povratak. No ja sam vjerovala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Elkasević je i na svojim četvrtim Igrama najbolji hitac izvela u trećoj seriji, tako je bilo i u trijumfalnim izvedbama u Londonu i Riju kao i u “nesretnom” Tokiju.

Znajte Hrvati da sam dala sve od sebe, volim vas i borit ću se. I rekla sam curama, pošto me nisu pustile da pobijedim ovaj put, moram dalje. Los Angeles 2028. – vidimo se. Otpisuju oni mene od 2016. godine. Ja u najboljim godinama, izgledam najbolje na terenu, pa jeste vi ljudi normalni.

Komentari

Povezano