Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sane i Musiala upitni za susret s Realom

Zvijezde Bayerna Jamal Musiala i Leroy Sane upitni su nastup u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, u kojoj će Bavarci u utorak u Münchenu ugostiti Real Madrid.

“Postoji nekoliko odluka koje ćemo donijeti u zadnji tren, kao što je to slučaj s Jamalom i Leroyem”, rekao je Bayernov trener Thomas Tuchel na konferenciji za medije u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Musiala osjeća bol u koljenu, a Saneu problem predstavlja bol u preponama. Tuchel je najavio da će odluku o njihovom nastupu donijeti nakon posljednjeg treninga uoči utakmice.

Tuchel je već prije najavio da će na raspolaganju imati Sergea Gnabryja, koji je zadnji nastup imao prije tri tjedna, u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Arsenala.

Bayern i Real Madrid su kroz povijest Lige prvaka i Kupa prvaka odigrali ukupno 26 utakmica, po čemu su rekorderi ovog natjecanja kad su u pitanju međusobni dvoboji.

“Ovo polufinale djeluje kao da je finale. To je svakako vrlo važan dvoboj, utakmica s velikim odjekom”, dodao je Tuchel kojemu je Liga prvaka posljednje natjecanje u kojem ima priliku ostaviti značajniji trag u svom mandatu na klupi Bayerna, koju će napustiti po završetku sezone.

“Sastaju se dva velika kluba. Znamo da Real ima iskusnu i vrlo kvalitetnu momčad. Ključno će biti naći pravu ravnotežu između napadačkog nogometa i obrane. Želimo povoljan rezultat i dobru startnu poziciju za uzvrat”, izjavio je Joshua Kimmich.

Komentari

Povezano