Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Šarić i Curry doživjeli novi poraz, Orlando svladao Buckse

U NBA noći s četiri utakmice vidjeli smo i četvrti u deset utakmica i drugi uzastopni poraz za Golden State Warriorse Stepha Curryja koji je postigao 30 koševa, što u konačnici nije bilo dovoljno za bolji rezultat protiv Cleveland Cavaliersa.

Goste su do pobjede predvodila čak šestorica igrača s dvoznamenkastim brojem koševa, dok je kod Warriorsa Dario Šarić u 16 minuta na parketu imao 5 poena, 5 skokova i 1 asistenciju, a konačni je rezultat bio 118:110 za ekipu iz Ohioa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu bolju večer imali niti Milwaukee Bucksi Giannisa Antetokounmpoa koji je zabio 35 poena uz 10 skokova i 7 asistencija, ali imao i šest izgubljenih lopti te bio loš s crte za slobodna bacanja (5/12), pa je Orlando Magic mogao slaviti pobjedu 112:97 s kojom se izjednačio s Bucksima na 6. mjestu Istočne konferencije.

U ostalim susretima večeri, Boston Celticsi su sa 117:94 pobjedili Toronto Raptorse na pogon Jaylena Browna (29 koševa), Jasona Tatuma (27 koševa) i Kristapsa Porzingisa (21 koš), a Miami Heat slavio je protiv Atlanta Hawksa sa 117:109 zahvaljujući raspoloženom Traeu Youngu koji je predvodio ekipu s 27 kiševa, 2 skoka i 11 asistencija.

Komentari

Povezano