Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Šarić pronašao novi NBA angažman

Hrvatski košarkaš Dario Šarić je pronašao svoj novi dom. Nakon nastupa za Philadelphiju, Minnesotu, Phoenix i Oklahoma City, Dario će i sljedeću sezonu provesti u NBA ligi i to u redovima Golden State Warriorsa.

Hrvatski krilni centar je u veljači ove godine, u razmjeni između Sunsa i Thundera, poslan u Oklahomu u zamjenu za Dariusa Bazleya. Dario je prošle sezone odigrao ukupno 57 utakmica za Phoenix i Oklahomu City te je prosječno bilježio 6.4 poena, 3.6 skokova i 1.3 asistenciju na 46% šuta iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenčanin je ovog ljeta bio slobodan igrač na tržištu, a gotovo od samog početka prijelaznog roka se počelo “šuškati” kako su Golden State Warriorsi iznimno zainteresirani za njegov potpis. Danas je to pretvoreno u službenu objavu i jednogodišnji ugovor pa će Šarić tako postati drugi Hrvat koji će zaigrati za Golden State nakon što je njihove boje 2020. godine branio Dragan Bender.

Podsjećamo, Warriorsi su 2022. godine postali NBA prvaci nakon što su u finalu svladali Boston Celticse, dok su ih protekle sezone u polufinalu Zapadne konferencije izbacili LA Lakersi.

Komentari

Povezano