Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Saudijci nezadovoljni: “Želimo Superkup, ali Lazio i Fiorentina nisu dovoljno atraktivni klubovi”

Saudijska Arabija će početkom sljedeće godine biti poprište u kojemu će se održati talijanski Superkup, a uoči dolaska tog mini turnira, navodno već postoje određeni problemi.

Preciznije, Saudijska Arabija navodno nije zadovoljna domaćinstvom talijanskog Superkupa jer Lazio i Fiorentina nemaju neku veliku popularnost u okvirima države na Bliskom Istoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je apsurdno samo po sebi jer se radi o dva kluba trofejna i velika nogometna kluba s bogatim povijestima, a također dovoljno govori o poznavanju nogometa u toj zemlji, iako se redovito trude ugurati u nogometnu mapu s glavnim alatom – novcem.

U redu je pokušati što više popularizirati nogomet u vlastitoj državi, međutim, a kao što se može vidjeti iz ovog slučaja, postoje stvari na koje očito ne mogu utjecati.

U nekoj drugoj državi u kojoj je nogomet ipak broj jedan sport bi se vjerojatno tražile karte viška, s obzirom da će se četiri velika kluba natjecati za trofej talijanskog Superkupa, a osim već spomenutih tu su još Napoli i Inter.

U polufinalu koje će se odigrati 21. siječnja će se sastati Napoli i Fiorentina te Lazio i Inter, dok će se finale odigrati četiri dana kasnije.

Komentari

Povezano