Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Saudijci pripremaju najveći posao u povijesti nogometa

Kylian Mbappe bi mogao već u 24. godini života napustiti Europu i otići igrati nogomet Saudijsku Arabiju, makar na godinu dana. Naime, Al-Hilal, klub kojeg vodi Jorge Jesus i koji je do sada kupio Sergeja Milinkovića Savića, Rubena Nevesa i Kalidoua Koulibalya je navodno poslao službenu ponudu PSG-u za Mbappea u iznosu od 300 milijuna eura.

Ono što je jako primamljivo za više različitih strana su detalji ugovora. PSG-u bi dakako ovaj posao odgovarao zbog dobivenog iznosa, Saudijcima bi liga dobila na marketinškom značaju zbog dolaska jedne od najvećih nogometnih zvijezda, dok bi Mbappe imao plaću od 700 milijuna eura godišnje, točnije zarađivao bi 13,4 milijuna eura svakog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe time ne bi rekao zauvijek zbogom europskom nogometu, dapače, u Al-Hilalu bi se zadržao samo godinu dana jer je u ugovoru postavljena klauzula da može iduće sezone otići besplatno u Real Madrid.

Posao je to koji na prvu odgovara svima. Saudijci bi dobili željeni porast popularnosti lige, PSG bi dobio ogromnu svotu novaca, Mbappe bi zaradio za idućih tko zna koliko generacija, a Real bi besplatno iduće sezone dobio igrača kojeg želi već godinama.

Komentari

Povezano