Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Saudijski Al-Hilal u svoje redove doveo još jednog kapitalca za 60 miljuna eura

Saudi Pro League nastavlja dovoditi igrače punom parom, a najnovija i najskuplja akvizicija ovog ljeta bit će brazilski krilni napadač Malcom.

Za igrača ruskog Zenita iz St. Petersburga koji je u klubu od 2019. godine, Al-Hilal će izdvojiti čak 60 miljuna eura i dodatno pojačati već jaku ekipu u koju su prije nekoliko dana stigli i Portugalac Rúben Neves iz Wolvesa za 55 miljuna eura, Sergej Milinković-Savić za 40 miljuna eura te Kalidou Koulibaly iz Chelseaja za 23 miljuna eura, a time je ukupna potrošnja za transferne odštete prošlogodišnjeg prvaka lige stala na brojci od 178 miljuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Malcom je bivši igrač Barcelone u koju je stigao iz Bordeauxa u filmskom obratu i “otimačini” usprkos tome što su ga na rimskom aerodromu već čekali navijači Rome i uprava kluba. No, Barceloni se krađa nije isplatila jer je u 24 utakmice zabio tek 4 gola i 2 puta asistirao, pa ga je za 40 miljuna eura kupio ruski velikan u čijim je redovima dominirao ligom te u 109 nastupa isporučio 42 pogotka i 24 asistencije, zbog čega je po prvi puta ovog ljeta i dobio poziv u brazilsku reprezentaciju.

Saudijska Pro League počinje za 3 tjedna, a očekuje se da će i ostali klubovi još dodati gas te trenutnu brojku od 211 miljuna eura plaćenih odšteta dodatno podebljati.

Komentari