Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Savo Milošević nakon poraza: Bolje od ovog ne može

Nogometaši Bosne i Hercegovine su večeras ponovno zaustavljeni u doigravanju za plasman na Europsko prvenstvo. Na Bilinom Polju u Zenici je BiH povela s 1:0 protiv Ukrajine poslije autogola Mykole Matviyenka te je tu prednost čuvala do 85. minute nakon čega gosti golovima Romana Yaremchuka i Artema Dovbyka dolaze do pobjede od 2:1.

Nakon utakmice se predstavnicima medija obratio izbornik Bosne i Hercegovine Savo Milošević koji je bio zadovoljan predstavom svojih nogometaša koji su tijekom 80 minuta igre maksimalno limitirali šanse Ukrajinaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Malo mi je žao momaka i načina na koji smo primili gol kada smo vodili 1:0. Na sve su utjecale dvije povrede dva bitna igrača, ali dobro. Nemam što zamjeriti nijednom momku. Mislim da nitko ne može zamjeriti momcima na zalaganju, na borbi, a i na kvalitetui Igrali smo protiv jedne dosta ozbiljne ekipe. Potpuno smo ih neutralizirali 80-85 minuta, ali nažalost nije bilo dovoljno koncentracije. Jedina odgovornost i krivica je na meni i na stručnom stožeru”, rekao je izbornik BiH Savo Milošević.

“Generalno, ta šansa Demirovića je bila baš pred njihov gol, ali uspjeli smo nešto što je jako teško protiv ozbiljnih ekipa. Ukrajina nije imala ni polušansu do gola što znači da su momci taktički odradili utakmicu na 100%. Bolje od ovog ne može. Drago mi je što su vidjeli da mogu mnogo više u odnosu na ono u kvalifikacijama. Ti momci su pokazali da mogu igrati na nivou Europskog prvenstva. Na EURO-u bi imali takve, možda i slabije rivale”, zaključio je.

Komentari

Povezano