Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sekulić postigao četiri pogotka u pobjedi Olmissuma nad Osijekom

Predzadnju utakmicu 7. kola SuperSport HMNL-a su odigrali Osijek i Olmissum. Gosti su bili veliki favorit u ovom susretu što su pokazali na samom početku susreta. Nakon osam minuta igre je rezultat bio 0:3, a strijelci su bili redom Josip Jurlina, Antonio Sekulić i Jeremy Bukovec.

U desetoj minuti je Domagoj Damjanović smanjio zaostatak, ali minutu kasnije je Sekulić došao do svog drugog pogotka na susretu pa je konačan rezultat prvog dijela bio 1:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku drugog poluvremena je Filip Petrušić lijepo pronašao Matiasa Mijića koji nije imao težak zadatak zabiti za 2:4. U 29. minuti je Petrušić upisao i pogodak te se domaćin vratio u igru. Osijek je pritisnuo Olmissum, ali momčad iz Omiša je bila ona koja je postizala pogotke. Prvo je u 35. minuti vratar gostiju Nikola Čizmić poslao dugu loptu na Sekulića koji se krasno riješio svog čuvara te zabio svoj treći pogodak na susretu.

Osijek je zatim zaigrao s golman-igračem, što je u 38. minuti kaznio Vanha koji na praznu mrežu zabija za 3:6. Sekulić je dobio loptu koju mu je uputio Antonio Jurić iz auta te je najbolji igrač na terenu postigao i svoj četvrti pogodak večeri za konačnih 3:7 i slavlje Olmissuma koji je jedan bod udaljen od prvog mjesta. S druge strane, Osijek je deveta ekipa lige te imaju tri boda iz sedam utakmica.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano