Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sekulić sa četiri gola svladao Torcidu, nova pobjeda Dinama

Danas je završeno 12. kolo SuperSport HMNL-a, a posljednju utakmicu kola su odigrali Olmissum i Torcida u ugodno popunjenom Ribnjaku. Domaćin je na poluvremenu vodio 2:0 pogocima Antonia Sekulića, ali Torcida je u prve četiri minute drugog dijela izjednačila rezultat golovima Antonia Repića i Luke Grubišića.

U 28. minuti je Sekulić nastavio svoju fantastičnu predstavu te je kompletirao svoj hat-trick, ali gosti su još jednom poravnali preko Tonija Legčevića u 31. minuti. Olmissum je na kraju ipak došao do pobjede jer je Sekulić postigao svoj četvrti pogodak na susretu za 4:3 pet minuta prije kraja. Gosti su do kraja susreta pokušali izbječi poraz igrajući s golman-igračem, ali obrana Olmissuma je izdržala te je ekipa iz Omiša na kraju upisala sva tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olmissum je ovom pobjedom došao na 22 boda što je pet bodova manje od prvoplasirane Pule.

U ranijem terminu je Dinamo na svom terenu igrao protiv Squarea. Branitelj naslova je riješio pitanje pobjednika već u prvom poluvremenu. Na kraju prvog dijela je rezultat bio 4:0, a hat-trick je postigao Mihovil Prgomet te je jedan pogodak dodao Tihomir Novak.

Na samom početku drugog dijela je Mirko Hrkać postigao gol za goste, ali Square do kraja susreta nije uspio vratiti utakmicu u rezultatsku neizvjesnost te je Dinamo na kraju upisao 4:1 pobjedu.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano