Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Senzacionalni Williams nastavlja rušiti favorite

Uzbuđenja na Svjetskom prvenstvu u pikadu nastavljena su s tri dvoboja osmine finala. Igrači ponovno nisu razočarali te smo gledali tri sjajna meča.

Prvi su na pozornicu izašli ovogodišnji miljenik publike Scott Williams i deseti igrač svijeta Damon Heta. Williams je nastavio s turnirom iz snova te je s 4-1 osigurao prolazak u iduću rudnu i susret s Michaelom van Gerwenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je odlučila loša igra Hete na izlazu. Australac je izlaze gađao jedva 30% što ga je na kraju koštalo boljeg rezultata. Williams je iskoristio ponuđeno i zasluženo prošao u četvrtfinale.

Nakon njih pred Ally Pally izašli su Dave Chisnall i Daryl Gurney. Chisnall je opravdao status favorita i sa sigurnih 4-2 prošao u četvrtfinale. Gurney je cijeli meč zaostajao, a priključak je držao dobrom igrom na izlazu. No, Chisnall je pokazao klasu i na kraju rutinski prošao dalje.

Šećer na kraju bio je susret između osmog i devetog igrača svijeta, odnosno Rob Crossa i Jonnyja Claytona. Cross je lakše od očekivanog s 4:0 došao do pobjede.

Komentari

Povezano