Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Serdarušić i Poljičak do četvrtfinala u Zadru i Opatiji

Hrvatski tenisači danas su bili u punom pogonu u Zadru i Opatiji. U 2. kolu su bila uspješna samo dvojica, Nino Serdarušić i Mili Poljičak.

Serdarušić je u 2. kolu Zadra za protivnika imao Zdeneka Kolara, Čeha kojega dosada nije porazio. Činilo se kako će i ovaj put meč slično završiti. Prvi set Kolar je osvojio sa 6:2 te je u drugom imao vodstvo 3:1. Od tog trenutka Serdarušić je zaigrao bolje te osvojio sedam gemova zaredom. Prvo je osvojio drugi set sa 6:3 da bi u odlučujućem setu Kolara ostavio na dva gema. Serdarušića u četvrtfinalu očekuje meč s Jozefom Kovalikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto sjevernije, u Opatiji, Mili Poljičak je također igrao 2. kolo. Prvi set protiv Dušana Obradovića je izgubio sa 6:4 dok je u drugom morao nadoknaditi break zaostatka. Set je na kraju osvojio sa 6:4 da bi se u trećem rano odvojio te sa 6:2 izborio nastup u četvrtfinalu. Tamo ga čeka Srbin Vuk Rađenović.

Ostala četiri hrvatska predstavnika upisala su poraze. Matej Dodig izgubio je u Zadru dok su u Opatiji poraze upisali Luka Mikrut, Duje Markovina i Mateo Martinović.

Komentari

Povezano