Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Serdarušić nakon drame do glavnog ždrijeba u Ženevi

Nino Serdarušić uspio se plasirati u glavni ždrijeb ATP 250 turnira u Ženevi. To mu je pošlo za rukom nakon što je u drugom kolu kvalifikacija pobijedio francuskog predstavnika Arthura Cazauxa u tri seta. Tijekom meča se odvijala prava drama koja je završena rezultatom 12:10 u tie-breaku trećeg seta.

Serdarušić je dobro krenuo u meč i već u prvom gemu uzeo servis suparnika. Do kraja seta je držao svoj servis bez ponuđene break lopte i mirno uzeo prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu oba tenisača su držala svoj servis sve do rezultata 5:4 za Francuza. Serdarušić je taj gem odigrao lošije, ponudio Francuzu prvu break loptu u meču koju je Cazaux iskoristio i izjednačio rezultat u setovima na 1:1.

Treći set je teško prolazio za našeg predstavnika. U prva četiri servis gema je preživio pet break lopti te nije dopusti Cazauxu da pobjegne. Nakon toga više nije bilo prilika za oduzimanje servisa i otišlo se u tie-break.

Tamo je u prvih pet poena bilo čak četiri oduzimanja servisa pa je rezultat bio 3:2 za Francuza. Serdarušić je nakon toga nanizao tri poena u nizu te je imao dva servisa za ulazak u glavni ždrijeb. Naš predstavnik nije uspio ostati miran i Cazaux se vratio do rezultata 6:6. Imao je Serdarušić novi servis za meč na rezultatu 7:6, ali ni to nije uspio iskoristiti.

Ponovno je Sedarušić servirao za meč na rezultatu 9:8, no još jednom se Cazaux vratio u igru. Drama se odvijala sve do rezultata 10:10 kada je Serdarušić napokon povezao dva dobra poena i ušao u glavni ždrijeb.

Komentari

Povezano