Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Serdarušić poražen u prvom kolu Ženeve, Prižmić uspješan u Skoplju

Nakon jučerašnje drame u finalnom kolu kvalifikacija Nino Serdarušić je danas igrao prvo kolo ATP turnira u Ženevi. Tamo je od njega nakon tri seta bolji bio 85. na ATP ljestvici Australac Christopher O’Connell. Nakon što su prva dva seta podijeljena u tie-breaku, u trećem setu je O’Connell slavio sa 6:1

U prvom setu oba tenisača suvereno su držala svoje servise i nisu ponudili nijednu break loptu pa je riješenje seta došlo u tie-breaku. Tamo je Australac pobjegao na 5:2, ali se Serdarušić s tri poena u nizu vraća. Ipak, naš predstavnik tada radi dvije neprisiljene pogreške i O’Connell uzima prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu se odvijala slična priča sve do rezultata 5:4 za O’Connella. Tada Australac dolazi do tri vezane meč lopte na servis Serdarušića, ali je Nino nakon toga odigrao sjajno pa je i drugi set otišao u tie-break. Tamo je Serdarušić prenio igru s kraja seta i sa 7:1 uzeo tie-break i odveo meč u odlučujući set.

Nakon dva seta bez oduzimanja servisa, Serdarušić je odmah u prvom gemu odlučujućeg seta izgubio svoj servis. Kasnije je Australac još dva puta oduzeo servis Serdarušiću koji je ostao bez snage i na kraju ipak ostao bez svoje druge pobjede na ATP Touru.

Otprilike 1300 kilometara južnije mladi Dino Prižmić igrao je prvo kolo Challengera u Skoplju protiv domaćeg predstavnika Ivanovskog. Prižmić je odigrao dobar meč i uvjerljivo slavio u dva seta rezultatom 6:4 6:1. U drugom kolu Prižmić igra protiv 15 godina starijeg Rusa Evgenyja Donskoyja.

Komentari

Povezano