Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Serdarušić u parovima lakoćom preko braće doktora

Nino Serdarušić uspješno se plasirao u drugo kolo Challengera u Barletti u kombinaciji parova. Zajedno s Rumunjom Mariusom Copilom Serdarušić je s 2-0 u setovima s ukupnih 6:1 i 6:0 za 44 minute igre slavio protiv Domenica i Luce Scelzija.

Bila je to ekspresna i dominantna izvedba rumunjsko-hrvatskog para, koji je protivnicima dopustio tek jedan gem. Odmah se vidjelo da je to jednosmjerni meč, u kojem su prva četiri gema otišla na stranu Copila i Serdarušića. Uspjeli su Talijani u petom gemu doći do daha i osvojiti svoj servis, no više od toga nije išlo, jer do kraja meča više nisu osvojili nijedan gem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo da su današnjih protivnici našeg tenisača i njegovog kolege bila braća talijanskih doktora koji su pozivnicu za ovaj turnir zaradili slavljem u turniru namijenjen isključivo liječnicima.

Serdarušića i Copila u drugom kolu očekuje dvoboj protiv boljeg iz meča Liutarevič i Manafov te Džuhmur i Fatić. U pojedinačnoj konkurenciji 27-godišnji Zagrepčanin pao je već na prvoj prepreci, porazom od Talijana Andree Picchionea s 0:2 u setovima.

Komentari

Povezano