Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sesvete u zanimljivom dvoboju svladale Croatiju Zmijavce

Trinaesto kolo drugog ranga hrvatskog ligaškog nogometa, odnosno 1. nogometne lige, otvorili su petkovnom “matinejom” Sesvete i Croatia Zmijavci. Obje su momčadi u susret ušle u relativno dobroj formi, Sesvete s čak 7 uzastopnih utakmica bez poraza u kojima su upisali četiri pobjede, a Croatia sa samo jednim porazom u zadnjih pet utakmica te dvije uzastopne pobjede u kojima su Orijentu i Cibaliji zabili ukupno 11 golova.

Utakmicu možemo nazvati i dvobojem klimatskih promjena, jer prvo je poluvrijeme bilo obilježeno naletima vjetrima a potom i jakom kišom, da bi gledatelje po povratku kamera nakon pauze za poluvrijeme iznenadilo jarko sunce koje je obasjavalo teren sve do posljednjeg sučevog zvižduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći trener Mario Rac od prve je minute na travnjak poslao jedanaestorku: Žiger – Mamić, Kulenović, Gašparac, Vukasović – Duvnjak, Barnabas – Sušak, Topić, Guja – Ljubanović. Trenerski kolega mu sa suprotne strane pripravio je pak sljedeću startnu postavu: M. Gudelj – Šalinović, Šimunić, M. Šuto, Klančir – Brkić, Gadže – A. Šuto, Krizmanić, Perić – T. Gudelj.

U 10. minuti nakon zanimljivog početka i prilika na objema stranama, domaćin stiže u vodstvo. Zaspala je zadnja linija Zmijavčana koja je u potpunosti bila krivo postavljena, Marko Guja sjajno je uočio Mirka Suška koji je lakoćom izbjegao ofsajd zamku, izašao pred gostujućeg vratara i s ruba kaznenog prostora loptu poslao ispod njega za 1:0.

Premda smo i u kišnom prvom, i sunčanom drugom poluvremenu vidjeli prilike na obje strane terena, daljnjih golova u ovoj zanimljivoj utakmici nije bilo, što zbog nepreciznosti, što zbog raspoloženih vratara. Sušak je tako odlučio pobjednika i Sesvetama donio nastavak pozitivnog niza i tri boda koji ih sigurno ostavljaju na petom mjestu drugoligaške ljestvice s 19 bodova. Zmijavčani pak zasad ostaju na devetom mjestu ljestvice s 12 bodova, gdje ih potencijalnim pobjedama mogu preskočiti Orijent i Solin.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano