Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sesvete zatvorile utakmicu za gledatelje zbog dolaska šibenskih navijača

U novoj epizodi domaće nogometne Zone sumraka, čelnici hrvatskog drugoligaša NK Sesveta odlučili su zatvoriti svoju nadolazeću utakmicu protiv Šibenika za opće gledateljstvo! Razlog za ovu odluku je zaista bizarne prirode.

Naime, iz kluba su predvidjeli kako će im na stadion u petak doći oko 150 navijača Šibenika, što iziskuje angažman nešto većeg broja dodatnih redara i policajaca prema zahtjevu PU Zagrebačke. Brzinskom računicom zaključeno je kako će u tom slučaju troškovi osiguranja višestruko nadići one koje će klub zaraditi od ulaznica, pa je odlučeno kako utakmici neće prisustvovati – nitko!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena ulaznice za domaće utakmice Sesvete ove sezone iznosi 5€, a iz kluba kažu kako su razmišljali i o podizanju cijene karata, no zaključeno je kako je ono nekorektno prema navijačima obiju momčadi. Vjerni pratitelji drugoligaških događaja stoga će utakmicu moći gledati tek na svojim TV ekranima.

Domaći klubovi i lige koji uglavnom muku muče s gledanošću tako su pronašli svoje “solomonsko rješenje”, a nakon što je Istra 1961 nedavno protiv Rijeke odbila otvoriti svoje tribine za veći broj gledatelja, Sesvećani su sada otišli i korak dalje. Objavu kluba u cijelosti možete pročitati na sljedećem linku.

Komentari

Povezano