Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sevilla upisala treći poraz u tri kola

Sevilla našeg Ivana Rakitića nastavila je grozan ulazak u novu sezonu španjolske La Lige. Ovoga puta od nje je bila bolja Girona. U ostalim utakmicama subotnjek programa Cadiz i Almeria su podijelili bodove, dok je Granada svladala Mallorcu.

Cadiz – Almeria 1:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici dana vidjeli smo dva gola i isto toliko crvenih kartona. Gosti su se od poraza spasili golom u petoj minuti sudačke nadoknade.

Cadiz je u vodstvo došao golom Luisa Hernandeza nakon kornera u 59. minuti. Granadu je spasio mladi Kaiky golom u posljednjim sekundama.

Granada – Mallorca 3:2

Ljepoticu dana odigrali su u Granadi istoimeni domaćin i gosti iz Mallorce. U dramatičnom susretu s pet golova Granada je ipak uspjela doći do prvih bodova ove sezone.

Domaćine je u 12. minuti u vodstvo doveo Miguel Rubio. Šest minuta kasnije je Vedat Muriqi promašio kazneni udarac, ali je Mallorca na predah ipak otišla s rezultatom 1:1 golom Abdona Pratsa.

Odmah na početku drugog dijela Granada ponovno dolazi u vodstvo golom Bryana Zaragoze. Vodstvo je u 70. minuti iz kaznenog udarca povisio bivši igrač Lokomotive Myrto Uzuni, da bi konačnih 3:2 postavio Samuel Costa u 87. minuti.

Sevilla – Girona 1:2

Posljednju utakmicu subotnjeg programa odigrali su Sevilla i Girona. Girona je pobjedom produbila krizu Seville, dok su se oni pronašli na drugom mjestu sa sedam bodova iz tri utakmice.

Goste je u vodstvo u 16. minuti doveo Yangel Herrera. Pred kraj prvog poluvremena rezultat je na početak vratio srpski reprezentativac Nemanja Gudelj.

Aleix Garcia je Gironi vratio vodstvo odličnim pogotkom u 56. minuti. Pet minuta kasnije izjednačio je Rakitić čiji je gol VAR poništio zbog zaleđa u začetku akcije.

Komentari

Povezano