Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Shakira će nastupiti u prvom Halftime showu finala Copa Americe

Iščekivanje južnoameričkih nogometnih navijača sve je veće uoči finala Kolumbije i Argentine, koje će se održati u Miamiju, u noći s nedjelje na ponedjeljak u 2:00h po srednjeeuropskom vremenu.

Organizacija prvenstva pod velikim je kritikama što zbog praznih tribina u grupnoj fazi, što zbog navijačkih nereda u koje su se uključili čak i sami nogometaši, sve do katastrofalnog stanja travnjaka za koje su domaćini priznali kako su ih zasadili tek nekoliko dana prije odigravanja prvih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, CONMEBOL kao organizacijsko tijelo nogometa u Južnoj Americi jaše dalje, pa je tako organizirao prvi Halftime show, po uzoru na Superbowl, a u njemu će nastupiti slavna kolumbijska pjevačica Shakira.

Hrabrost ili ludost CONMEBOL-a išla je toliko daleko da su od FIFA-e tj. IFAB-a kao tijela koje ima prava na pravila nogometne igre, tražili da se poluvrijeme produlji s 15 na 25 minuta kako bi gledatelji mogli uživati u showu, no ista im je zamolba glatko odbijena.

U svakom slučaju, ovakvim raspletom događaja, možemo očekivati kako će Halftime show biti dio Svjetskog prvenstva koje će se održati u SAD-u, Kanadi i Meksiku za dvije godine.

Komentari

Povezano