Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Shaq: “Hrvatska može osvojiti zlato na Olimpijskim igrama 2028.”

Jedan od največih košarkaša svih vremena Shaquille O’Neal je odradio intervju za Bild gdje je glavna tema bila košarka, odnosno reprezentacija SAD-a. Iako je SAD ovo ljeto osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, Shaq nije uvjeren da to mogu ponoviti za četiri godine.

2028. godine su Olimpijske igre u Los Angelesu, a Shaq misli da će na njemu dominirati države iz Europe. Za jedne od favorita je istaknuo i reprezentaciju Hrvatske:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledao sam utakmice Svjetskog prvenstva te nisam iznenađen što je Njemačka svladala SAD. Kada sam ja igrao, mi smo bili daleko ispred Europe, ali to se promijenilo i sustigli ste nas. Siguran sam da SAD neće osvojiti zlato na Olimpijskim igrama 2028. u Los Angelesu… LeBron James više neće igrati, vjerojatno neće ni Kevin Durant ni Steph Curry. Ne vidim da ovi koji dolaze mogu nastaviti njihovu dominaciju. Europske momčadi su jako dobre. Hrvatska, Srbija i Njemačka, svi oni mogu osvojiti zlato na Olimpijskim igrama.

Shaquille O’Neal

Osim o Olimpijskim igrama, Shaq je odgovorio na pitanje koga on smatra najboljim košarkašem svih vremena:

Rekao bih Michael Jordan, ali moraju se u obzir uzeti različite ere košarke. Kada sam odrastao, Kareem Abdul-Jabbar je bio taj. Kada sam došao na faks, svi su pričali o Magicu Johnsonu i Larryju Birdu. Pa je Jordan dominirao prije nego što su došli Kobe Bryant i LeBron James. No, za mene je Jordan najveći svih vremena.

Shaquille O’Neal

Može li Hrvatska uzeti zlato u košarci na OI u Los Angelesu?

Loading ... Loading ...
Komentari

Povezano