Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sheffield United i West Ham remizirali u ludoj utakmici

Nedjeljni program engleske Premier lige otvorili su dva Uniteda, Sheffield i West Ham. U zanimljivoj utakmici Sheffield je u 13. minuti sudačke nadoknade došao do gola za 2:2.

Nakon sporijeg početka, West Ham je poveo u 28. minuti. Udarac Dannyja Ingsa se od bloka odbio do Maxwella Corneta koji nije imao težak posao poslati loptu u mrežu. Sreća se u tom slučaju osmjehnula Čekićarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sreća im je zato okrenula leđa krajem poluvremena kada Sheffield dolazi do izjednačenja. Alphonse Areola je obranio prvi udarac domaćinima, ali je na odbijancu bio Ben Brereton Diaz koji u premierligaškom debiju dolazi do prvog gola.

U drugom dijelu smo gledali dosadnu utakmicu bez puno prilika. Sheffield je imao više lopte u nogama, ali nisu znali što napraviti s njom.

Trenutak odluke došao je u 78. minuti. Gustavo Hamer je nespretno srušio Ingsa u kaznenom prostoru, a sudac je opravdano pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač bio je James Ward-Prowse koji, činilo se, donosi pobjedu West Hamu.

Do kraja utakmice Sheffield United je ostao s igračem manje. Rhian Brewster je krvnički ušao u Emersona Palmierija, a sudac je nakon VAR provjere pokazao izravni crveni karton. No, utakmica je završila 10 na to jer je dva žuta kartona zaradio Vladimir Coufal.

Potpuno ludilo u završnici dogodilo se u osmoj minuti sudačke nadoknade. Areola tada loše procjenjuje let lopte i ruši igrača Sheffielda za kazneni udarac. Odgovornost je preuzeo Oliver McBurnie koji donosi bod svojoj momčadi.

Komentari

Povezano