Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Šibenčani u završnici ispustili regionalnu pobjedu

Košarkaši Šibenke domaćim su porazom od srpskog predstavnika Zlatibora otvorili svoju drugu sezonu igranja regionalne ABA 2 Lige.

Bio je to neizvjestan i uzbudljiv susret od početka do kraja, a najveća prednost koju je jedna momčad imala je tek sedam poena Zlatibora pri vodstvu 34:27 iz 15. minute. Šibenčani su postigli više poena iz reketa, iz protunapada kao i iz poena iz drugih napada, te imali bolji postotak šuta iz igre, ali veća agresivnost u obrani te čak 31 slobodno bacanje gostiju iz Čajetine, koštala ih je pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, i za nju su imali veliku priliku, budući da u posljednje dvije minute ulaze s tricom Josipa Badraka za vodstvo 66:63, a 47 sekundi prije kraja Martin Junaković pogađa za šibenskih 68:67. Međutim, to su bili i posljednji domaći poeni, a gosti ubacuju šest, od čega četiri s linije slobodnog bacanja za konačnih 73:68 Zlatibora.

Josip Jukić i Renato Serdarušić su sa po 16 poena predvodili domaće strijelce, a oba su ostvarila i double-double učinak – prvi uhvativši 10, a drugi čak 17 skokova. Za goste je 18 poena ubacio Brano Đukanović.

Komentari

Povezano