Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Šibenci šuterska večer na Baldekinu

Poenima bogatu utakmicu, s ukupno 25 ubačenih trica odigrali su večeras na šibenskom Baldekinu košarkaši Šibenke i Zaboka, a u neizvjesnoj završnici bolje su se snašli domaći košarkaši i odnijeli važnu pobjedu.

Nakon neizvjesne prve četvrtine, koju su domaći košarkaši završili u vodstvu 23:20, druga nam je donijela sličan scenarij. Luka Skorić s jedne i Zac Owens s druge strane diktirali su smjer utakmice, a kada se Amerikancu u redovima Zaboka priključio Dino Cinac prednost je otišla na njihovu stranu, pa se na veliki odmor otišlo s gostujućim vodstvom 54:50.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cinac je s dvije uzastopne trice otvorio drugo poluvrijeme i odveo goste na dvoznamenkastu prednost, a slobodnim bacanjima Armina Hrštića Šibenka je šest minuta potom stigla do vodstva 70:68, a u posljednjih su deset minuta ušli s prednošću od pet poena (78:73). Uslijedio je novi preokret, a kada je Owens tri i pol minute prije kraja pogodio za 92:86 Zaboka, mnogi u dvorani pomislili su da je priči kraj. Međutim, to su bili posljednji gostujući poeni na susretu, a Šibenčani ubacuju 11 za konačnih 97:92.

Hrštić je s 24 poena bio najbolji igrač u pobjedničkim redovima, 19 je dodao Skorić, a 16 Lovro Mandalinić. Kod Zaboka su se s 27, odnosno 20 poena, istaknuli Cinac i Owens.

Komentari

Povezano