Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Šibenik i Varaždin podijelili bodove u utakmice bez golova

Na Šubićevcu su šesto kolo SHNL-a pred nešto više od dvije tisuće gledatelja zatvorili Šibenik i Varaždin, a utakmica je završena rezultatom 0:0.

U 16. minuti su igrači Varaždina tražili kazneni udarac, nakon što je udarac Leona Belcara odsjeo na ruci Ognjena Bakića, no nakon kraće provjere u VAR sobi, sudac Ante Čulina nastavio je s igrom. U 25. minuti je Marko Dabro bio u sjajnoj situaciji nakon ubačaja Šege, no njegova golgeterska suša se nastavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 30. minuti susreta sudac Čulina pokazao je izravni crveni karton Ivanu Santiniju nakon što je napadač Šibenika nespretno je nagazio Latkovića. VAR se oglasio te je nakon pregleda snimke glavni sudac susreta odlučio kako je crveni karton ipak prestrog te je pokazao žuti karton.

Situacija sa Santinijem dodatno je podignula tenzije i intenzitet ogleda na Šubićevcu. Do kraja poluvremena nismo vidjeli izražene prilike, budući da se najveća borba vodila na sredini terena.

U 60. minuti Šibenik je imao najbolju priliku na utakmici. Pogriješio je Lamine Ba, Ivan Božić je izašao sam pred Zeleniku, pokušao ga je prebaciti, no njegov pokušaj je završio pored vrata. Tijekom drugog poluvremena nije se događalo mnogo toga te su obje ekipe djelovale kao da su zadovoljne s bodom u ovoj utakmici.

U 79. minuti Belcar je nakon ubačaja iz kuta pucao glavom iz blizine, no vratnica je spasila domaćine poraza. U sudačkoj nadoknadi Belcar je pokušao s 20 metara, no njegov silovit udarac obranio je Đaković. Obje momčadi pokazale su zaista malo u ovoj utakmici, tako da je rezultat ništa : ništa vrlo realan. Šibenik u idućem kolu očekuje teško gostovanje na Rujevici, dok Varaždin dočekuje Istru.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano