Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Šibenik ima novog trenera: Marko Kartelo ponovno sjeda na klupu

Nakon što je Mario Carević napustio klupu sporazumnim raskidom ugovora, Šibenik je sada i službeno pronašao novo rješenje. Novi trener je Marko Kartelo, koji je u prošlosti već bio u toj ulozi u sezoni 2022./23. kada je na klupi proveo tek dvije utakmice.

Tada je u borbi za ostanak prvo izgubio protiv Rijeke, potom je svladao Istru, a iz kluba su potvrdili da će on biti i dugoročno rješenje na klupi. Ipak, dan uoči utakmice s Dinamom je smijenjen jer iz momčadi nije izbacio Antonija Jakoliša i Stipu Bačelića-Grgića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je obnašao funkciju voditelja omladinskog pogona Šibenika, a u karijeri je još vodio Vodice i Croatiju iz Zmijavaca. Uz njega, u stručnom stožeru bit će Marijo Jović i Marin Oršulić, a Kartelo će svoj debi u novoj-staroj ulozi imati u subotu kada na Šubićevac stiže Osijek.

Kao dugogodišnji član kluba, Kartelo je kroz cijeli život čvrsto vezan za Šubićevac, a vjerujemo kako će njegova ljubav prema klubu i predanost prema radu donijeti novu dimenziju Šibeniku. Vjerujemo da će ovaj spoj ambicioznih i perspektivnih trenera donijeti HNK Šibeniku brojne uspjehe.

HNK Šibenik
Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano