Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Šibenik preko Zrinskog nastavio s maksimalnim učinkom

Četvrto kolo Supersport 1. NL otvorile su na Šubićevcu jedine dvije momčadi s maksimalnim učinkom u prva tri kola. Točnije, Šibenik je ugostio Zrinski Osječko 1664, koji se još prošle sezone zvao Zrinski Jurjevac. Još jednom je Šibenik potvrdio kako je najbolja momčad lige te su s 3:0 razbili Zrinski.

Nije moglo bolje krenuti za Šibenik koji je poveo već u drugoj minuti. Nakon brze akcije Josip Majić je ostao nečuvan u kaznenom prostoru i iz neposredne blizine zakucao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ranog gola Šibenika, Zrinski je preuzeo inicijativu. Prijetili su iz kornera, ali Šibenik se disciplinirano branio i bez prevelikih problema održavao prednost.

Usred najveće dominacije Zrinskog, Šibenik je udvostručio vodstvo. Majić je primio loptu na rubu kaznenog prostora i fantastično iz voleja pogodio za 2:0. S tim rezultatom se i otišlo na predah.

Nastavio je Šibenik s boljom igrom i u drugom poluvremenu. U 56. minuti Carlos Torres je izbio sam pred Marina Stanića koji je odlično reagirao i spasio Zrinski od još većeg zaostatka.

Uspio je Torres doći do pogotka u 72. minuti. Ostao je sam u kaznenom prostoru i mirno pogodio za potvrdu pobjede Šibenika.

Rezultat se do kraja nije mijenjao i Šibenik je došao do nove pobjede. Sada su na četiri pobjede iz isto toliko susreta i čini se kako ih nitko ne može zaustaviti na putu prema ekspresnom povratku u Supersport HNL.

Komentari

Povezano