Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Šibenik rutinski pobijedio GOŠK Gabelu

Zadnja pripremna utakmica Šibenika odigrala se danas na Šubićevcu protiv GOŠK Gabele. Domaćini su slavili rezultatom 3:1 i tako pozitivno zaključili pripremu pred sudjelovanje u SuperSport HNL-u.

U četvrtoj minuti Ivan Roca je zaprijetio s lijeve strane, ali njegov pokušaj je zaustavio gostujući vratar. Pet minuta poslije Dino Mizić je pokušao glavom, no njegovu priliku sigurno zaustavlja Antonio Đaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 51. minuti prvo i posljednje vodstvo gostiju je uslijedilo nakon što je Riad Šuta glavom savladao Đakovića. Tri minute poslije, novo pojačanje Šibenika izravnava rezultat. Leonard Žuta se sam našao na drugoj stativi i sigurno pospremio u mrežu. U 79. minuti Joseph Iyendjock je pronašao Bruna Zdunića na desnoj strani, koji je proslijedio loptu Toniju Kolegi koji je pogodio za prvo vodstvo domaćina. U 87. minuti se Ivan Laća pronašao u situaciji opasnoj po gol i zabio treći i posljednji pogodak ovog susreta.

Mario Carević može biti zadovoljan s igrom svoje momčadi pred novu sezonu te Šibenik izgleda kao da ima velike šanse za ostanak u najjačem rangu hrvatskog klupskog nogometa.

Komentari

Povezano