Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Šibenik u reprizi posljednjeg kola svladao Zrinski, četvrtoligaš namučio Istru

Nova sezona SuperSport hrvatskog nogometnog kupa otvorena je s tri utakmice šesnaestine finala. Istra je teškom mukom svladala Tomislav iz Donjih Andrijevaca, Šibenik je s svladao Zrinski, dok je Mladost iz Ždralova slavila protiv Jadrana iz Poreča. U sva tri susreta rezultat je bio 2:0 za gosta.

Zanimljivo, jedina utakmica koju smo imali prilike gledati u prijenosu je ona između Zrinskog i Šibenika, a taj prijenos je kasnio dobrih pola sata te nije odmah imao zvuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik je na Gradski vrt došao bez puno važnih igrača. Repriza prošlosezonskog posljednjeg kola druge lige donijela nam je tvrdu utakmicu bez puno prilika. U 61. minuti je Ivan Laća pobjegao po strani i vratio povratnu loptu za Ivana Delića koji postiže pogodak za 1:0.

Isti igrač precizan je bio i deset minuta kasnije. Lovre Kulušić je ubacio na glavu Delića, koji posprema za 2:0. Do kraja susreta nije bilo uzbuđenja te je Šibenik rutinski došao do osmine finala.

Četvrtoligaš iz Donijh Andrijevaca je dugo odolijevao napadima puno moćnije Istre. Ipak, Dario Marešić je u 71. minuti ugasio snove domaćina i zabio za vodstvo Istre. U 83. minuti je Mario Čuić postavio konačan rezultat.

U utakmici dva člana SuperSport NL Mladost iz Ždralova je na gostovanju u Poreču s 1:0 svladala domaći Jadran. Tragičar je bio Vedran Radman koji je krajem prvog dijela poslao loptu u svoju mrežu. Domaćini su pred kraj bacili sve karte u napad što su gosti iskoristili za drugi gol i potvrdu prolaska.

Komentari

Povezano