Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Šibenka dovela mladog, Zabok iskusnog beka

Osim što je Amerikanac Xavier Rhodes pristupio Dubrovniku, još su dva člana FAVBET Premijer Lige u svoje redove doveli igrače na bekovskim pozicijama.

Šibenka je tako iz susjednog Zadra dovela talentiranog Josipa Badraka, koji je prošao sve omladinske selekcije KK Zadra, odakle ga sigurno jako dobro poznaje novi šibenski trener Roko Jurlina. Badrak je prošle sezone nastupajući za Jazine-Arbanase u Prvoj Ligi bilježio 8.0 poena i 2.3 skoka po susretu. Sa svojih 191 cm visine 19-godišnji Badrak pokriva poziciju beka šutera, a upravo je postotak šuta s vanjskih pozicija nešto na čemu mora poraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bosansko-hercegovački razigravač Milan Lužaić vraća se u hrvatsku košarku nakon dvije sezone, kada je nastupao za Goricu, a nova njegova destinacije biti će Zabok. Ovaj 28-godišnjak visok 192 cm prošlu je sezonu započeo u mađarskom klubu NKA Pècs, a završio u rumunjskom Targu Jiu kod našeg trenera Krešimira Bašića, gdje je postizao 9.5 poena i dijelio 2.7 asistencije po susretu. Ranije u karijeri nastupao je u rodnoj zemlji za Leotar, Slobodu, Zrinjski i Čapljinu te crnogorsku Sutjesku i slovački klub Spisski Rytieri.

Komentari

Povezano