Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Šibenka pregazila Cibonu usred Zagreba

Do velike pobjede stigli su košarkaši Šibenke, svladavši u 11. kolu FAVBET Premijer Lige momčad Cibone u njezinom, Draženovom domu.

Od samog početka Narančasti su uspostavili kontrolu nad rezultatom, te nakon četiri minute igre polaganjem Armina Hrštića stigli do prvog dvoznamenkastog vodstva (15:5), a prvu četvrtinu zaključili su s vodstvom 27:15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na krilima Aleksandra Aranitovića i Domagoja Vukovića Cibona je početkom druge četvrtine krenula u preokret, te poenima potonjeg i povela s 34:31 u 17. minuti, da bi gosti uzvratili i ponajprije zahvaljujući raspoloženom Makale Foremanom otišli na veliki odmor s vodstvom 47:43.

Malo po malo košarkaši Šibenke su u nastavku dizali svoju prednost, te tricom Foremana polovicom treće četvrtine poveli 57:46, a Vukovi su se tada ponovno trgnuli te uoči posljednjih 10 minuta stigli zaostatak na samo pet poena (62:57). Novi gostujući uragan uslijedio je na početku posljednje četvrtine, koju otvaraju s 9:0 u prve tri minute, a svojevrsnu točku na i stavio je Antonio Klarin tricom za 79:62 polovicom posljednje dionice, nakon čega su Šibenčani mirno priveli utakmicu svome kraju.

U konačnih 87:68 Foreman je ugradio čak 34 poena uz devet pogođenih trica, a 15 koševa dodao je Klarin. Po 17 poena su za Cibonu ubacili Krešimir Radovičić i Vuković, koji je tom učinku dodao i 11 skokova.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano