Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Šibenka uvjerljiva protiv Škrljeva

Nakon što je u ranom nedjeljnom terminu Zadar veoma teško došao do pobjede nad Boscom, druga nedjeljna utakmica FAVBET Premijer Lige donijela nam je dosta manje uzbuđenja, iako dobre košarke nije nedostajalo.

Šibenka je na solidno ispunjenom Baldekinu dočekala Škrljevo i kao pravi domaćini dopustili su gostujućim košarkašima da se u prvoj četvrtini raspucaju, što su ovi iskoristili te na krilima sjajnog Viktora Šarića nakon prvih 10 minuta imali vodstvo 23:18. U prve nešto više od četiri minute nastavka Šibenka radi seriju 16:4 kojom prelazi u vodstvo koje više do kraja susreta nije ispuštala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti s Kvarnera se pak nisu tek tako lako predavali te su cijelo vrijeme bili u aktivnom zaostatku, nekoliko puta se spuštajući i na tek pola koša zaostatka. Poenima Lovre Mandalinića šest minuta prije kraja Šibenka je povela 80:69 i više se razlika na semaforu nije spuštala na jednu znamenku.

U konačnih 94:74, petorica su šibenskih košarkaša upisala dvoznamenkasti broj poena, a najviše među njima Matej Perković, koji je na 20 poena nadodao devet skokova i čak četiri blokade. Jednak broj poena za goste je upisao Šarić, a double-double je u svom debitantskom nastupu upisao srpski košarkaš Nikola Stanojević, koji je susret završio sa 17 koševa i 11 skokova.

Komentari

Povezano