Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Simultanka Griezmanna u demoliranju Celtica, Immobile srušio Feyenoord

Nakon remija 2:2 u Škotskoj, Atletico Madrid i Celtic ovaj put snage su odmjerili na Wandi Metropolitano. Španjolci su opravdali ulogu favorita i slavili 6:0. Atletico je bolje ušao u susret i poveo već u šestoj minuti. Antoine Griezmann lijepo je pogodio s vrha šesnaesterca za 1:0. U 23. minuti gosti su ostali s igračem manje.

Izravni crveni karton dobio je Japanac Daizen Maeda zbog opasnog starta na nogu Maria Hermosa. U trećoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela, Alvaro Morata povisio je vodstvo domaćina na 2:0. Igrala se 60. minuta susreta kada je Antoine Griezmann postigao svoj drugi pogodak za 3:0 na semaforu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 4:0 zabio je Samuel Lino u 66. minuti susreta. Petarda u mreži gostiju pukla je deset minuta kasnije, Alvaro Morata zabio je svoj drugi pogodak večeri i ukupno peti u Ligi prvaka ove sezone. Posljednji čavao u lijes Celtica zabio je Saul Niguez pet minuta prije kraja isteka regularnog vremena.

U drugom susretu u skupini E, sastali su se Lazio i Feyenoord. U prvom susretu Nizozemci su bili bolji na domaćem terenu rezultatom 3:1. Ovog puta bolja je bila talijanska momčad s rezultatom 1:0. Na samom kraju prvog dijela, Lazio je poveo preko Cira Immobilea. Iskusni talijanski napadač iskoristio je loše postavljanje obrane gostiju te mirno pogodio za 1:0. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao. Luka Ivanušec ušao je u igru kod gostiju u 74. minuti.

Atletico je uvjerljivom pobjedom izbio na prvo mjesto, dok je Lazio preskočio Feyenoord. Celtic je nakon četiri kola ostao prikovan za dno ljestvice sa samo jednim osvojenim bodom. U idućem kolu Lazio dočekuje Celtic, a Feyenoord je domaćin Atleticu.

Komentari

Povezano