Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Simultanka Kay Smitsa za prolazak Magdeburga na Final Four

Prva utakmica četvtfinala rukometne Lige prvaka u Poljskoj između Wisle Plock i Magdeburga je završila neodlučeno rezultatom 22 : 22.

Magdeburg je imao velikih problema s ozljedama tijekom cijele sezone, dok bi za Wislu sam plasman na Final Four Lige prvaka bio povijesni uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrat je počeo veoma tvrdo s malo pogodaka. Obje ekipe su loše rješavale situacije s igračem više, a bilo je i puno promašenih zicera. Prvo poluvrijeme je završilo s neodlučenim rezultatom 13 : 13, a vrijedi istaknuti sjajnog Nizozemca Kaya Smitsa koji je postigao 7 pogodaka za Magdeburg.

U 45. minuti je Magdeburg prvi puta na ovome susretu poveo s 2 gola prednosti, a nakon toga je njemačka momčad konstantno bila u minimalnom vodstvu.

U 57. minuti je Magdeburg prelomio utakmicu s Jensenovom obranom te 13. pogotkom nevjerojatnog Smitsa za konačni rezultat 29 : 26.

Kod domaćina su najefikasniji bili Smits s 14 pogodaka te Damgaard s 8 pogodaka. Kod Wisle su najbolji bili Kosorotov s 8 te naš Lovro Mihić sa 7 pogodaka. Još jedan Hrvat u dresu gostiju, Tin Lučin, dodao je svoja 2 pogotka.

Komentari

Povezano