Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sinner dominantno i bez ponuđene break lopte po treći uzastopni put svladao Đokovića

Najbolji tenisač svijeta Jannik Sinner osvojio je Masters turnir u Šangaju. Talijan je u finalnom obračunu sa 7:6, 6:3 svladao Novaka Đokovića.

Oba tenisača su prvi set zaključila bez ponuđene break lopte protivniku pa smo gledali tiebreak. Neokrunjeni ‘kralj trinaeste igre’ je sa 7-4 došao do prednosti od 1-0 u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinner ni u drugom setu nije bio u opasnosti da izgubi svoj servis gem, dok je kod 2:1, strašnom forehand paralelom iz trka, napravio break kojeg je do kraja sačuvao bez ikakvih problema za svoj četvrti Masters naslov u karijeri. Danas je, s 23 godine i 58 dana, postao i najmlađi tenisač koji je pokorio Masters u Šangaju.

Talijanski as je tako postao prvi tenisač u povijesti koji u dva uzastopna međusobna meča na ATP razini Đokoviću nije dozvolio niti jednu jedinu break loptu.

Sinner je ostvario treću uzastopnu pobjedu protiv Đokovića čime je izjednačio međusobni omjer na 4-4, dok je današnjom pobjedom došao do sedme ATP titule ove sezone. Svjetski broj 1 je pritom postao i prvi tenisač poslije 2013. godine i Rafaela Nadala koji je u tri uzastopna meča porazio srpskog tenisača.

Komentari

Povezano