Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sinner peti put zaredom pobijedio Medvedeva i izborio finale Miamija

Polufinale Miamija igrali su treći protiv četvrtog na ATP ljestvici. Daniil Medvedev i Jannik Sinner dosada su igrali deset puta, a dosada su se pobjede u njihovim dvobojima ostvarivale u serijama. Prvih šest je pobijedio Rus da bi mu Sinner uzvratio s četiri uzastopne pobjede. Danas je Talijan ostvario i petu pobjedu u nizu čime je došao do finala Miamija.

Sinner je u meč ušao kao i u svaki ove godine, potpuno dominantno. Osvojio je prvih pet gemova i odvojio se na 5:0. Medvedev je tek uspio izbjeći bicikl u prvom setu osvojivši gem na svom servisu. Sinner je zatim sigurno odservirao za set te je na semaforu stajalo 6:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija se u drugom setu nije previše promijenila. Talijan koji ove sezone ima samo jedan poraz u prvom je gemu drugog seta oduzeo servis Rusu te je nastavio miran put prema finalu na Floridi. Medvedevu je u drugoj fazi meča Sinner prepustio tek dva gema što bi značilo da je četvrti igrač svijeta ostao na tek tri osvojena gema na susretu.

Sinneru će ovo biti četvrto finale na Masters turnirima u kojima dosada ima dva poraza, oba u Miamiju. Jedinu titulu osvojio je u Kanadi, odnosno u Torontu kada je u finalu svladao Alexa de Minaura.

Komentari

Povezano