Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sinner svladao Dimitrova i izborio prvo polufinale Roland Garrosa

Nakon što smo prethodno doznali prve dvije polufinalistice Roland Garrosa, na teren su izašli Jannik Sinner i Grigor Dimitrov kao prvi četvrtfinalni par muškog turnira. Talijan je opravdao ulogu favorita te je slavio s 3-0 u setovima za prvo polufinale u Parizu.

Nakon što je Dimitrov otvorio meč osvojivši svoj prvi servis gem, Sinner je na to odgovorio tako što je nanizao pet uzastopnih gemova uključujući i dva breaka. Drugi tenisač svijeta je prvi set dobio sa 6:2 uz 80% osvojenih poena na servisu (16/20) za tek nešto više od pola sata igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije osvojenog prvog seta, Sinner je nastavio s odličnom igrom pa je već u prvom gemu došao do breaka. Taj break je sačuvao do kraja seta za 6:4.

U trećem setu je Talijan došao do breaka kod 4:4, ali ga nije uspio potvrditi. U konačnici je pobjednik trećeg seta odlučen u tiebreaku, a Sinner ga je dobio sa 7-3 za konačnih 6:2 6:4 7:6.

Uz današnju pobjedu, Sinner je dobio još jednu pozitivnu vijest u vidu toga što je Novak Đoković predao četvrtfinalni meč pa je Talijan postao prvi tenisač svijeta!

Komentari

Povezano