Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sinoć je bio heroj Reala, a 2012. je na Twitteru tražio ilegalni prijenos Realove utakmice

Real Madrid je sinoć gubio protiv Bayerna, ali je na kraju u svom stilu upisao 2:1 pobjedu. Junak večeri je bio “joker s klupe” Joselu koji je ušao u 80. minuti i napravio razliku. Španjolac je imao samo deset dodira s loptom, ali to mu je bilo dovoljno da postigne dva pogotka i odvede “Kraljevski klub” u finale Lige prvaka.

Joselu ima 34 godine te je iza njega zanimljiva karijera. Sredinom prošlog desetljeća je bio označen kao promašaj u Premier ligi kada je igrao za Stoke City i Newcastle United, a sada je na posudbi u Real Madridu koji će ga vjerojatno otkupiti za prilično mal iznos iz Espanyola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolacu je ovo drugi put u karijeri da je došao u Real Madrid; 2009. godine ga je “Kraljevski klub” doveo iz Celte Vigo za 1.5 milijuna eura. Joselu nikada nije skrivao da je navijač Real Madrida, a nakon jučerašnje predstave je izašla njegova stara objava na društvenim mrežama.

Naime, 2012. godine je na X (tadašnjem Twitteru) objavio: “Može li mi netko poslati link za gledanje Reala?“. Španjolac je to pitao 23. kolovoza 2012. godine, kada je Real igrao španjolski Superkup protiv Barcelone.

Komentari

Povezano