Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sjajna noć za Uzbekistan, osvojili dva zlata i srebro

Noćas su održana finala u borilačkim sportovima, konkretno u boksu i taekwondou, a najviše sretni mogu biti Uzbekistanci koji su proslavili tri osvojene medalje.

One zlatne su osvojili u boksu gdje je u kategoriji do 57kg slavio Abdumalik Khalokov na bodove protiv Kirgistanca Seiitbeka Uulua, a u onoj težoj do 92kg je Bakhodir Jalolov također na bodove pobijedio Španjolca Ghadfu Drissija El Aissaouija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manje je uspješna bila njihova predstavnica u taekwondou do 67 kg, Svetlana Osipova, koja je u dvije runde izgubila od domaće Althee Laurin.

Još je održano i finale taekwondoa za muške iznad 80 kg gdje je Iranac Arian Salimi, koji je pobijedio našeg Ivana Šapinu, slavio s 2-1 u finalu protiv Britanca Cadena Cunninghama.

Također su održana i finala u ženskom boksu gdje je u kategoriji do 57 kg zlatna bila Lin Yu Ting s Tajvana pri čemu je bila uvjerljiva protiv Poljakinje Julije Szeremete, dok je Kineskinja Li Qian iz Kine u kategoriji do 75 kg svladala predstavnicu Paname Atheynu Bibeichi Bylon.

Komentari

Povezano