Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sjajni Boris Krčmar senzacionalno svladao Lukea Littlera na PC 28

Najbolji hrvatski pikado igrač današnjice, Boris Krčmar, izborio je plasman u treće kolo 28. po redu Players Championshipa ove sezone. “Boro” je u Wiganu po tek treći put ove sezone na PC-u uspio povezati dva trijumfa nakon što je isto učinio na PC 12 gdje je igrao četvrtfinale te na PC19 gdje je put završio u trećoj rundi.

Nakon što je u prvom kolu uz malo problema uspio sa 6-4 svladati Francuza Jacquesa Labrea, uslijedio je sraz protiv aktualnog svjetskog viceprvaka i najvećeg talenta, 17-godišnjeg Lukea Littlera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krčmar je fantastično otvorio susret te je poveo s 3-0 uz dva ”breaka”, međutim Littler se vraća i izjednačava na 4-4 uz prvo bacanje u petom legu. Tada Boris dolazi do novog ”breaka” nakon izlaza na 123, dok je njega potvrdio izlazom na dvostruko 16 za veliku pobjedu od 6-4 i plasman u treću rundu natjecanja.

Boris se tako mladom Englezu ”osvetio” za poraz u drugom kolu Players Championshipa 15 ove sezone. Tada je bilo 6-4 za Littlera koji je taj turnir i osvojio.

U trećem kolu će igrati protiv Poljaka Krzysztofa Ratajskog, 29. sa svjetske ljestvice. Njih dvojica su se dosad u karijerama četiri puta susrela u okvira turnira Players Championshipa, a omjer je poravnat na 2-2.

Komentari

Povezano