Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sjajni Chelsea razbio West Ham

Danas je na Stamford Bridgeu Chelsea dočekao svog gratskog rivala West Ham. Gosti su u prvom međusobnom susretu ove sezone upisali 3:1 pobjedu, ali sada nisu bili ni blizu pobjede. Trener Chelsea Mauricio Pochettino je iznenadio u fazi napada gdje bi Marc Cucurella kao lijevi bek ulazio u sredinu terena, a njegova momčad je u potpunosti dominirala susretom.

U 15. minuti je Cole Palmer doveo domaće u vodstvo nakon što je udarcem s ruba kaznenog pogodio mrežu gostiju. 15 minuta kasnije je Conor Gallagher zabio za udvostručenje prednosti, a u 36. minuti je nakon ubačaja iz kornera Thiago Silva asistirao Noni Maduekeu te je Chelsea na poluvremenu vodio 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je sjajnu igru iz prvog dijela nastavio i u drugih 45 minuta. U 48. minuti je Trevoh Calobah poslao sjajnu loptu za Maduekea koji je izašao sam pred vratara te nesebično asistirao Nicolas Jacksonu za 4:0. Jackson je do svog drugog pogotka došao u 80. minuti kada je nakon proigravanja Moisesa Caiceda izašao sam pred vratara te zatresao mrežu za konačnih 5:0.

Chelsea je tako ispisao povijest te upisao svoju najveću pobjedu nad West Hamom ikad. „Čekičari“ su sada u crnom nizu od šest uzastopnih poraza te im je u ovom susretu nedostajalo i malo sreće. Iako su bili nadigrani, Jarrod Bowen je čak tri puta pogodio prečku u ovom susretu.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano