Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sjajni Filip Zubčić četvrti u Val D’Isereu

Skijaška sezona nastavljena je veleslalomom u francuskom Val D’Isereu. Ponovno je prvi bio Odermatt, dok je sjajan rezultat upisao naš Filip Zubčić kojemu je za dlaku izmaklo postolje te je završio četvrti.

Nakon prve vožnje najbrži je bio Odermatt s vremenom 1:10.17. Ostala dva mjesta na postolju popunili su Henrik Kristoffersen sa 65 stotinki zaostatka i Loïc Meillard sa 75 stotinki zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zubčić 12. je krenuo sa starta te je dovezao do sedmog mjesta sa sekundom i 62 stotinke zaostatka. Bila je to solidna vožnja kojom je Zubčić ostavio prostora da se s kvalitetnom drugom vožnjom uključi u borbu za postolje.

Zubčić je sjajno odvezao i drugu vožnju te je kao prvi ušao u cilj. U ciljnu ravninu ušao je sa šest stotinki prednosti ispred domaćeg predstavnika Alexisa Pinturaulta. Nažalost po Zubčića, nije se dugo zadržao na prvom mjestu s kojeg ga je skinuo Joan Verdu.

Uoči nastupa najbolje trojice iz prve vožnje, vodeći je bio Marco Schwarz. Meillard i Kristoffersen nisu bili dobri i završili su iza Zubčića.Zato je Odermatt odvezao sjajnu drugu vožnju i suvereno ušao u cilj s 98 stotinki prednosti ispred Schwarza. Tako je Zubčiću za dlaku izmaklo postolje, ali i ovo je dobar rezultat koji treba biti poticaj za nastavak sezone.

Komentari

Povezano