Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sjajni Filip Zubčić drugi u veleslalomu

Skijaška uzbuđenja nastavljena su veleslalomom u talijanskoj Alta Badiji. Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić sezonu u veleslalomu otvorio je sjajnim 4. mjestom u Val d’Isereu što mu je najbolji rezultat u posljednje dvije godine. Danas je bio još i bolji te je završio na sjajnom drugom mjestu.

Prvi je nakon prve vožnje bio vodeći u ukupnom poretku Švicarac Marco Odermatt s vremenom 1:14.83, a Zubčić je drugi s 31 stotinkom zaostatka (1:15.14), a Austrijanac Marco Schwarz treći sa 36 stotinke zaostatka (1:15.19). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličnu drugu vožnju odvezao je predstavnik Andore Joan Verdu koji je trećim najboljim vremenom druge vožnje najavio napad na postolje nakon što je prvu vožnju završio kao šesti. Njega je s prvog mjesta skinuo Slovenac Žan Kranjec, četvrti iz prve vožnje.

Slovenac je ostao prvi i nakon vožnje Schwarza, odnosno uoči vožnje Zubčića. Zubčić je odradio fantastičnu drugu vožnju i s najbržim vremenom je ušao s čak dvije sekunde i sedam stotinki prednosti i tako bacio rukavicu izazova Odermattu.

Odermatt je uspio sačuvati prednost te je u cilj ušao s 19 stotinki ispred Zubčića. No, naš predstavnik je u sjajnoj formi i skija bolje i bolje iz utrke u utrku.

Komentari

Povezano