Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sjajni Kučić odveo Cedevitu Junior do pobjede u Sinju

Posljednji susret 9. kola FAVBET Premijer Lige odigran je večeras u Sinju, gdje je Alkar ugostio Cedevitu Junior, koja je na povratku s balona Druge ABA Lige iz Zlatibora sjajno odigranom završnicom susreta mladog Vite Kučića odnijela pobjedu iz alkarskog grada.

Prve gotovo pa 23 minute susreta gosti iz Zagreba proveli su u vodstvu, u dva navrata otišli i na dvoznamenkastu prednost, ali serija Alkara 13:2 u prvih šest minuta drugog poluvremena donijela je domaćinu prednost od 48:42. Vitamini se ponovno bude početkom posljednje četvrtine, te na krilima raspoloženog Kevaughna Allena stižu do prednosti 69:65 šest minuta prije posljednje sirene, a do posljednjeg izjednačenja 71:71 domaćini stižu poenima Andrije Blatančića dvije i pol minute prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada na scenu stupa 21-godišnji Kučić, koji prvo pogađa dvije trice, te još četiri slobodna bacanja za konačnih 81:73 i petu pobjedu Cedevite Junior u ovoj sezoni domaćeg natjecanja.

Kučić je susret završio s 21 poenom i sedam asistencija, 14 poena dodao je Sandro Rašić, dok se kod Alkara s vrlo dobrom all-round partijom od 20 poena, sedam skokova, šest asistencija i četiri blokade istaknuo Australac Alok Kuol, dok je Blatančić susret završio s 19 koševa.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano