Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sjajni Matej Rudan; KK Split upisao važnu pobjedu u ABA ligi

Crvena Zvezda 90:70 Studentski Centar
U porazu Studentskog Centra Tomislav Ivšić je upisao 10 poena i 7 skokova. Mateo Drežnjak je nadodao 7 poena, dok je Zvonimir Ivšić na parketu proveo samo 5 minuta i pritom je uhvatio 3 skoka.

Borac 80:86 Mega Basket
U pobjedi Mege je Matej Rudan odigrao još jednu sjajnu partiju. Upisao je 16 poena i 9 skokova, dok je Danko Branković imao učinak od 6 poena i 9 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cedevita Olimpija 91:85 Cibona
Zagrepčani su upisali drugi uzastopni poraz u ABA ligi. U redovima Slovenaca Karlo Matković je upisao 6 poena, a Lovro Gnjidić je proveo samo jednu minutu na parketu. Za Cibonu je odigrao odličnu partiju Borna Kapusta te je upisao double-double učinak od 22 poena i 14 asistencija. Dvocifreni su još bili Lovro Mazalin sa 17 i Filip Bundović 16 poena.

FMP 112:87 Zadar
U teškom porazu Zadrana, Luka Božić je upisao double-double učinak od 25 poena i 10 asistencija, dok je Marko Ramljak nadodao 25 poena.

Split 91:80 Mornar
Vrlo bitna pobjeda Splićana u borbi za play-off pozicije ABA lige. Dominik Mavra je odigrao odličnu utakmicu te je upisao double-double učinak od 20 poena i 11 asistencija, dok su Shannon Shorter i Tyrell Nelson ubacili oba po 15 poena. U redovima Mornara, Antonio Vranković je upisao 6 poena, 5 skokova i 3 asistencije.

Komentari

Povezano