Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sjajni Zagreb svladao Szeged i ostao u igri za prolaz u Ligi prvaka

U lijepo ispunjenoj Areni Zagreb, dočekan je Pick Szeged. Zagreb je u ovoj utakmici trebao pobjedu kako bi se ponovno uključio u borbu za prolazak skupine. Odličnom predstavom Zagreb je došao do pobjede 30:25.

Nisu dobro Zagrebaši krenuli u utakmicu te su se odmah našli u zaostatku 4:1. Digli su nakon sporijeg početka razinu igre i sredinom poluvremena napravili ogromnu seriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od zaostatka 4:6, Zagreb je napravio seriju 8:1 i došao do prednosti 12:7. Nakon toga se igralo gol za gol do kraja poluvremena koje je završilo 17:12 u korist Zagreba.

Nastavio je Zagreb s odličnom igrom i nakon predaha te su odmah napravili mini seriju 3:0 kojom su pobjegli na čak osam golova prednosti. Briljirao je Matej Mandić na golu koji je osim sjajnih obrana uspio postići pogodak za 22:13.

Zageb je spustio s nogu s gasa nakon velike prednosti te je pala razina igre u obrani. Zaliha je bila prevelika tako da pobjeda nije dolazila u pitanje, no Szeged je mogao još više stradati u Zagrebu.

Najbolji u redovima Zagreba bili su Ivan Čupić i Zvonimir Srna svaki sa sedam golova. Matej Mandić na kraju je skupio 11 obrana.

Komentari

Povezano