Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Skočić nakon raskida ugovora: „Kad nastanu priče, počinju se ignorirati činjenice“

Ranije tijekom dana u medije je izašla vijest kako Dragan Skočić više nije izbornik U21 hrvatske reprezentacije. Njegovim nasljednikom je imenovan Ivica Olić, a nakon što su se oglasili iz HNS-a, sada je isto učinio i sam Skočić.

Bivši izbornik mlade reprezentacije napisao je zanimljivu objavu na Facebooku. Stavio je screenshot tablice iz kvalifikacija te napomenuo kako je ostavio momčad u dobroj situaciji, a imao je što poručiti i medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želim puno sreće mom nasljedniku, novom izborniku Hrvatske U-21 reprezentacije Ivici Oliću. Sporazumno sam dogovorio raskid ugovora s HNS-om i na to nemam nikakvih zamjerki. Hrvatska u kvalifikacijama za EP ima jedan poraz, isto kao i prvoplasirani Portugal i jednu utakmicu manje od Portugala. Ima jedan bod manje od Grčke i dvije utakmice manje od Grka.

Sljedeće četiri utakmice su kući, nakon što smo sve utakmice u grupi odigrali u gostima. Dakle, i Portugal i Grčka dolaze kod nas, kao i Farski Otoci i Andora. Pozicija za nastavak kvalifikacija je dobra.

Ponekad su priče u medijima bitnije od činjenica, iako nastaju na temelju nekih činjenica. Ali, kad nastanu priče, počinju se ignorirati činjenice koje ne govore u korist priče.

Komentari

Povezano