Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Skočić nakon razlaza s U-21 reprezentacijom postao trener Tractora

Nakon što je prije tjedan raskinuo ugovor s HNS-om na poziciji izbornika U-21 reprezentacije, Dragan Skočić vrlo brzo je pronašao novi angažman.

Postao je trener Tractora, iranskog kluba koji je prošlu sezonu završio na četvrtom mjestu i tako ostao bez plasmana u Ligu prvaka, a u svojoj je povijesti u tri navrata bio doprvak tamošnje lige. Skočić se tako odlučio za povratak u Iran gdje je i ostvario najbolji rezultat u trenerskoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodio je njihovu reprezentaciju od 2020. do 2022. godine te ih odveo na Svjetsko prvenstvo u Kataru, ali je bio smijenjen neposredno prije početka istog. Ovo će mu biti peti iranski klub kojeg će voditi, a prije toga je trenirao Malavan, Foolad, Khooneh Be Khooneh i Sanat Naft Abadan.

Hrvatsku mladu reprezentaciju preuzeo je u travnju 2023. godine kada je na toj poziciji zamijenio Igora Bišćana. Na klupi je proveo 12 utakmica, a u tom periodu upisao je četiri pobjede, tri remija i pet poraza te tako ostavio momčad na trećem mjestu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Komentari

Povezano