Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Skomina: “Pajač je u dvije situacije oštetio Hajduk u derbiju”

Danas je održana emisija vezana uz HNL na MAXSport televiziji. U njoj je bio sudački ekspert i bivši sudac Damir Skomina koji je prokomentirao sudačke odluke iz derbija između Dinama i Hajduka gdje je klub iz Splita upisao 1:0 pobjedu.

Prvo je komentirao sitauciju iz prvog poluvremena nakon kornera Hajduka. U skoku su bili Dinamov golman Ivan Nevistić te njegov suigrač Sammy Mmaee. S njima je skočio i Hajdukov veznjak Rokas Pukštas. Glavni sudac Igor Pajač sudio je prekršaj u napadu, ali prema mišljenju Skomine nije trebao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekršaj nije postojao i bilo bio bi veliki problem da je lopta ušla u gol. Sudac je imao tu sreće. Pri ovakvom prekršaju u napadu ti moraš biti sto posto siguran”, rekao je nekadašnji UEFA-in elitni sudac

Damir Skomina, MAXSport

Nakon toga je prokomentirao dva žuta kartona koja je dobio Ismael Diallo:

Kod prvog žutog kartona trebao je biti označen prekršaj jer je ovo bio težak prekršaj za žuti karton. Nekad sudac tek na kameri vidi neke situacije. Drugi žuti karton mora biti nešto teško. Ja ne bih nikad dosudio drugi žuti zbog te ruke… Instinktivno je Diallo krenuo prema lopti. Može biti drugi žuti samo ako je obećavajuća situacija. Ali to nije bila obećavajuća situacija po mom mišljenju.

Damir Skomina, MAXSport
Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano