Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Skomina prokomentirao sporne situacije Hajduka i Dinama. Evo što je rekao

Iza nas je peto kolo SuperSport HNL-a što znači i novo izdanje emisije na MaxSport kanalu. Bivši sudac Damir Skomina je analizirao sve dvojbene sudačke odluke iz petog kola, a prvo se dotaknuo pogotka Marka Livaje protiv Osijeka gdje je u početku akcije Dominik Prpić potencijalno napravio prekršaj:

Situacija kod gola Hajduka protiv Osijeka… Po meni VAR kad se umiješa u ovakvo nešto… Ne razumijem stav suca, koji ovdje nije svirao prekršaj nakon pregleda, a ne razumijem ni VAR koji je pozvao suca za ovo jer nije kritično. Meni je intervencija VAR-a prestroga, ali kad dođe do nje… Sudac me nije uvjerio da je siguran u svoju odluku, vraćao se da pogleda. VAR se treba javiti da poništi nešto katastrofalno krivo. A sudac je pred ekranom trebao vidjeti prekršaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Damir Skomina

Zatim je prokomentirao poništeni pogodak Rokasa Pukštasa zbog zaleđa Prpića za kojeg se smatra da je utjecao na igru:

Pukštas nije u zaleđu, ali kod povlačenja crte nekoliko igrača je u zaleđu. Oni moraju utjecati na igru. U zaleđu su dvojica igrača Hajduka, a jedan od njih dvojice aktivno sudjeluje u igri i zbog njega je zaleđe. Odluka je ispravna, ali ocrtavanje nije dobro napravljeno

Damir Skomina, MAXSport

Nakon toga je prokomentirao sporne situacije iz utakmice Rijeke i Dinama. Nakon što se složio s odlukom da Arber Hoxha nije trebao dobiti crveni karton, osvrnuo se na duel Andrića i Theophile-Catherinea:

Imamo duel Andrića i Theophile-Catherinea. Prekršaj je postojao i to je dobra odluka, a žuti karton ne bih dao Andriću zbog reakcije nakon njega.

Damir Skomina, MAXSport

Za kraj se dotaknuo starta Juana Cordobe nad Andrićem u 90. minuti utakmice:

Pogledajmo sve snimke, pogledajmo reakciju klupe… Igra se 90. minuta, za mene je to žuti karton. Za crveni karton moramo imati silinu. Cordoba je pokupio suparnika po nozi. Na seminarima se uči da je ovo za žuti karton, ali kad se uzme u obzir da je to 90. minuta, da je nakon toga nekoliko ljudi s klupe Rijeke dobilo karton… Utakmica bi se puno mirnije završila da je pokazan crveni karton.

Damir Skomina, MAXSport
Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano